Szabina barátnőm megkért arra, hogy csináljak neki nyalókákat egy szakmai rendezvényre, hogy reklámajándékként osztogathassa őket. Tavaly reklámtollakat rendelt, de valahogy nem érezte jó megoldásnak. A nyalókákhoz helyes kis cimkéket (a cégük logójával) tervezett, amiket családilag felkötöztek egyik este a kész édességekre. Sajnos a végeredményről nincs fotó, csak a nyalókákról, mert elromlott a fényképezőgépük.
Szerencsére az utóbbi napokban több kemény cukorhoz való nyalókaforma is megérkezett, így lényegesen könnyebb volt, mint a csokiformákkal szenvedni, amikhez annyira le kellett hűteni a forró folyékony cukrot használat előtt, hogy szinte már nem is folyt. Kipróbáltam az új formákat, csináltam többféle gyümölcsös nyalókát a gyerekeknek, és kávésat a felnőtteknek. Utóbbival viszonylag sokat kísérleteztem, mert az eredeti elképzelésem - hogy a víz helyett főzött kávét teszek a cukorhoz - sehogy nem akart működni. Megpróbáltam instant kávéval is, de az még jobban habzott (egy élmény volt letakarítani a tűzhelyet...). Végül maradt a kifejezetten nyalókához (kemény cukorhoz) való kávé olaj. A közepébe mindegyiknek tettem kávészemet. A tesztelés a férjem kollégáin kezdődött és az én munkahelyemen ért véget, amikor mindkét helyről megkaptam a jóváhagyást, már vittem is a Szabináékhoz a kávésakat is. Ma és holnap van a debütálás, már nagyon izgatott vagyok, hogy milyen visszajelzéseket kapott!!
Szerencsére az utóbbi napokban több kemény cukorhoz való nyalókaforma is megérkezett, így lényegesen könnyebb volt, mint a csokiformákkal szenvedni, amikhez annyira le kellett hűteni a forró folyékony cukrot használat előtt, hogy szinte már nem is folyt. Kipróbáltam az új formákat, csináltam többféle gyümölcsös nyalókát a gyerekeknek, és kávésat a felnőtteknek. Utóbbival viszonylag sokat kísérleteztem, mert az eredeti elképzelésem - hogy a víz helyett főzött kávét teszek a cukorhoz - sehogy nem akart működni. Megpróbáltam instant kávéval is, de az még jobban habzott (egy élmény volt letakarítani a tűzhelyet...). Végül maradt a kifejezetten nyalókához (kemény cukorhoz) való kávé olaj. A közepébe mindegyiknek tettem kávészemet. A tesztelés a férjem kollégáin kezdődött és az én munkahelyemen ért véget, amikor mindkét helyről megkaptam a jóváhagyást, már vittem is a Szabináékhoz a kávésakat is. Ma és holnap van a debütálás, már nagyon izgatott vagyok, hogy milyen visszajelzéseket kapott!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése